NOHrD

To place an order, kindly complete the provided form and utilize the promo code NOHrDcro to enjoy a 10% discount!
https://www.nohrd.com/de

NOHrD – Fitness oprema za poželjeti

Toliko praktična i drugačija da bi je svatko htio imati kod kuće!

NOHrD je inovativna oprema za vježbanje napravljena od prirodnih materijala, prvenstveno drveta. Kao sirovinu koriste najbolje vrste drva iz SAD-a i Njemačke. Sve trenažeri su ručno izrađeni u tvornici u Njemačkoj. Kombinacija preciznog ručnog rada i precizne mehanizacije dovodi do konstantnog napretka kvalitete, dok dizajn već godinama osvaja sve prestižne nagrade..

Sprintbok –  izdvaja se od konvencionalne trake za trčanje svojim zakrivljenim, laganim oblikom s elegantnim drvenim okvirom i površinom za trčanje s letvicama.

Bezmotorna, samohodna zakrivljena traka za trčanje nudi korisniku sve prednosti treninga trčanja po vlastitom izboru: površina za trčanje koja je opremljena fleksibilnim drvenim letvicama i tehnologijom kugličnog ležaja, u potpunosti se pokreće snagom vlastite noge. Sprintbok traka za trčanje nema ograničenja brzine. Od opuštajuće šetnje do maksimalnog sprinta, svaka osobna brzina trčanja je beskonačno promjenjiva i moguća bez podešavanja.

Bike – sobni bicikl inovativnog, estetskog dizajna koji se drži visokih standarda funkcionalnosti. Uz napredan zupčanik i čvrsti okvir od punog drveta i čelika, ovaj bicikl je iznimno izdržljiv, idealan za profesionalnu uporabu u fitness studiju ili kućnoj teretani.

Swing Free Wrights –  Swing je dio naše dnevne rutine. Izrazito su efikasni, stoga i sastavni dio naših pokreta. Prozvedeni u tvornici u Nordhornu, NOHrD Swing Free Weights, punjeni su, premazani i šivani ručno, a ručka je od punog drva.

swingtrainingWall Barsklasična sportska oprema – gotovo da nema fitness centra bez njih! Vrhunsko drvo korišteno prilikom izrade NOHrD WallBars, zajedno sa zaobljenom siluetom istovremeno predstavlja vrhunski komad namještaja i dodatka za vježbanje. Vježbanje na WallBars jača trup i leđne mišiće te pomaže prilikom liječenja bolova u leđima. Za trening koristite svaku prećku, a svoj trening  proširite  brojnim dodacima.

 

Tria Trainer: 3 u 1 TreningSuvremeni minimalistički dizajn susreće raznovrsnost – najbolji je opis Tria Tranera. U sklopljenom položaju služi  kao savršen trenažer za trbušnjake i trup. Djeomično ga otklopite i postaje idean za vježbe mišića leđa i donji dio tijela. Potpuno otklopljen Tria trainer može se koristiti za sve poznate treninge za prsa sa li bez slobodnih utega. Nasloni za noge mogu se namještati da vježbaču bude najugodnije moguće. Napravljen je od najkvalitetnijih materijala sa okvirom od punog drva, dok presvlake mogu biti od umjetne ili prave kože.

Waterrower – jedinstveni WaterFlywheel dizajn korišten za Waterrower ima posebno formiranu lopaticu koja skuplja vodu, smanjuje klizanje te simulira sve beneficije veslanja. Skoro niti jedna druga fitness sprava vam ne omogućuje doživljaj toliko blizak onome u prirodi. WaterFlywheel mehanizam samostalno prilagođava otpor sprave ovisno o intenzitetu vježbanja što vam omogućuje savršeno individualiziran trening.