Intenza Fitness

 550Ce2+ Series Nagibni Steper

Eskalirajte!  Vrhunsko korisničko iskustvo.

Postavljajući novi standard, serija Escalate 550 redefinira kategoriju proizvoda penjača za stepenice kroz svoju ponudu vrijednosti Smart Step—Height™ nudeći najširi raspon za korisnike, od fitness entuzijasta, koji prepoznaju vrijednost u mogućnosti reguliranja intenziteta visine stepenica aktivnim osobama, za početnike ili one koji se bave progresivnim vježbama nakon operacije.

Spektar od 20 različitih visina koraka od 4” do 7,7”.

Varijacije u postavkama nagiba, brzine i vježbe omogućuju iskustvo vježbanja i vježbe koje je svestranije nego što to može ponuditi bilo koji drugi penjač.

 

550e2+ Series traka za trčanje

Dizajnirana s velikom pažnjom na oblik i funkciju, nagrađivana traka za trčanje serije Intenza 550 spaja dugotrajnu ljepotu aluminijskih elemenata s tehnologijom koju morate imati, kako bi stvorila najsuperiornije iskustvo trčanja.

 

550e2+ Series bicikl

Uspravni sobni bicikli omogućuju različita kretanja, poput vožnje stojeći ili u trkaćem položaju, tako da se može vježbati više mišićnih skupina dok biciklist mijenja položaj.

Osim toga, korisnici sa problemima kao što su spinalna stenoza ili osteoartritis mogu vidjeti da je položaj nagnut prema naprijed na uspravnom biciklu udobniji u usporedbi s položajem na ležećem biciklu. Upright Bike dizajniran je za jednostavno ukrcavanje i silaženje s bicikla, uključuje precizna podešavanja sjedala i prilagođava se na 40 razina otpora — najviše u industriji.

 

550e2+Series Eliptični trenažer

Jednostavan za rukovanje i prirodan za korištenje, eliptični trenažer serije Intenza 550 oponaša prirodne pokrete tijela, što ga čini odličnom opcijom za angažiranje više mišićnih skupina, kao i pružanje učinkovite kardio vježbe koja pogoduje jezgri, ravnoteži i koordinaciji.

Budući da eliptični trenažer kombinira pokrete trčanja i penjanja uz stepenice, bez utjecaja na tijelo; to čini ultra-glatku seriju 550 izvrsnim rješenjem za vježbače koji žele nježniji trening bez pretjeranog naprezanja zglobova.