StarFitness Novosti

STIL-FIT FUNCTIONAL TRAINER

Na prvi pogled, STIL-FIT FUNCTIONAL TRAINER bi mogao izgledati kao naprava iz dizajnerskog kataloga Sa svojim elegantnim dizajnom i futurističkim značajkama, mogli biste biti u iskušenju pomisliti da je to samo još jedan komad opreme kojem je funkcija samo da bude oku ugodan. Ali vjerujte nam, nike tako.

STIL-FIT FUNCTIONAL TRAINER je kao da imate osobnog trenera. S podesivim nizovima utega, otpornim trakama i sustavom remenica, možete prilagoditi svoj trening tako da ciljate određene mišićne skupine i postignete svoje fitness ciljeve u tren oka.

A najbolji dio? Sa STIL-FIT FUNKCIONALNIM TRENAŽEROM možete raditi sve vrste vježbi. Želite raditi na trbušnjacima? Za to postoji stanica. Trebate ojačati gornji dio tijela? Nema problema. Želite poboljšati ravnotežu i koordinaciju? STIL-FIT FUNCTIONAL TRAINER može i to. To je kao da imate cijelu teretanu u jednom kompaktnom paketu.

Ali budimo realni, pravi razlog zašto volimo STIL-FIT FUNCTIONAL TRAINER je njegov moderan i elegantan dizajn.  Savršeno se uklapa u svaki moderan prostor. Osim toga, izvrstan je početak razgovora. 

Ultimativni prijatelj za fitness koji će vam pomoći da postignete svoje ciljeve. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija.