StarFitness Novosti

Relax Adria 2023

Hospitality sajam Relax Adria godišnji je događaj koji se održava u slikovitom gradu Opatiji u Hrvatskoj. Ovaj sajam mora posjetiti svatko tko se bavi ugostiteljstvom, bilo da ste hotelijer, ugostitelj ili dobavljač.

Na sajmu Relax Adria naći ćete niz izlagača koji će predstaviti najnovije trendove, proizvode i usluge u hospitality sektoru.

Star Fitness, u ulozi izlagača, predstavio se vrhunskom opremom njemačkog proizvođača NOHrD koja se diči upotrebom drva i drugim ekoloških materijala u izradi svojih fitness proizvoda, ekskluzivnim Ciclotte carbon&steel biciklom, luxury PENT fitness opremom, minimalističkim Stil-Fit ugradbenim funkcionalnim trenažerom te PaviFLEX i DuraSound podovima.

Ono što izdvaja sajam Relax Adria je zapanjujuća lokacija Opatije. Poznata kao “Stara dama s Jadrana”, Opatija je šarmantan primorski gradić koji je omiljena turistička destinacija više od 170 godina. Grad je poznat po svojim elegantnim vilama, bujnim parkovima i prekrasnim plažama, što ga čini savršenim mjestom za sajam ugostiteljstva.

Bilo da želite biti u tijeku s najnovijim trendovima u industriji ili jednostavno želite uživati ​​u ljepoti Opatije, Relax Adria događaj je koji ne smijete propustiti.