StarFitness Novosti

Casei ECOSystem podovi za Hotel TUI Makarska

Naši tehničari su se uputili za Makarsku gdje su uspješno odradili dostavu i montažu Casei ECOSystem gumenih podova u Hotel TUI Makarska.

Gumeni podovi postali su sve popularniji izbor za hotele, tvrtke, škole i domove. Ne samo da su izdržljivi i jednostavni za čišćenje, već također pružaju sigurnu površinu otpornu na klizanje, što ih čini izvrsnom opcijom za područja s velikim prometom.

Casei inovativni proizvod izrađen je od recikliranih materijala, što ga čini ekološki odgovornim izborom. Osim toga, ima LEED certifikat, što znači da zadovoljava visoke standarde održivosti koje je postavilo Vijeće za zelenu gradnju SAD-a.

Ne samo da je Casei ECOSystem gumeni pod dobar za planet, već je i nevjerojatno izdržljiv i dugotrajan. Otporan je na trošenje i habanje, kao i na klizanje, što ga čini odličnim izborom za prostore visoke iskoristivosti.

Uz to, Casei ECOSystem gumeni podovi dostupni su u raznim bojama i uzorcima, što omogućuje prilagođeni i jedinstveni dizajn koji će upotpuniti svaki prostor.