StarFitness Novosti

NOHrD Sprintbok – san snova

NOHrD Sprintbok je san svakog fitness entuzijasta zato jer nudi niz značajki koje ga čine izvrsnim izborom. Prije svega, njegov dizajn je umjetničko djelo. Izrađen od kombinacije prekrasnog drva kojeg sami izaberete i visokokvalitetnih materijala, izgleda fantastično i zasigurno će impresionirati svakoga tko ga vidi. Također je nevjerojatno tih, što ga čini savršenim za korištenje u kućnom fitnessu gdje buka može biti problem.

Ali ono što stvarno izdvaja NOHrD Sprintbok je način na koji funkcionira. Za razliku od tradicionalnih traka za trčanje, ovu spravu u potpunosti pokreće korisnik. Dok trčite ili hodate, traka za trčanje pomiče se s vama, pružajući prirodnije i tečnije iskustvo vježbanja. Ovo ne samo da je bolje za vaše tijelo, nego također čini vaš trening ugodnijim i privlačnijim.

Osim toga, NOHrD Sprintbok nudi razne mogućnosti prilagodbe koje vam pomažu da svoj trening prilagodite svojim potrebama. Možete prilagoditi nagib kako biste simulirali trčanje uzbrdo ili možete upotrijebiti dodatak za guranje sanjki za izgradnju snage i izdržljivosti. A s ugrađenim monitorom otkucaja srca možete pratiti svoj napredak i postići nove razine kondicije.

Bilo da ste ozbiljan sportaš koji želi svoj trening podići na višu razinu ili samo netko tko želi zabavan i učinkovit način da ostane u formi, NOHrD Sprintbok je stroj koji ne želite propustiti.