StarFitness Novosti

Naša fitness zvijezda!

Ako ste imalo poput nas, uvijek ste u potrazi za načinima kako poboljšati svoju fitness rutinu i postići svoje zdravstvene ciljeve. I reći ći ćemo vam, pronašli smo savršeno rješenje – traku za trčanje serije Intenza Fitness 550!

Ova vrhunska sprava  dizajnirana je za unaprijeđenje vašeg vježbanja, bez obzira na razinu vaše kondicije ili ciljeve. Čvrsta i izdržljiva konstrukcija pruža glatku i stabilnu površinu za hodanje, trčanje ili čak sprint, a snažan motor pruža dosljednu izvedbu, čak i tijekom vježbi visokog intenziteta. Možemo ići do naših krajnjih  granica i postići svoje najbolje rezultate!

Uz ugrađeni monitor otkucaja srca i senzore pulsa, lako  je pratiti svoj napredak ii svoje zdravlje. Intuitivni zaslon osjetljiv na dodir pruža pregledne upute i povratne informacije u stvarnom vremenu, držeći nas motiviranim i na pravom putu. A najbolji dio? Traka za trčanje serije 550 dolazi s ugrađenim zvučnim sustavom, tako da možemo  uživati ​​u svojoj omiljenoj glazbi dok vježbamo.

Da ne spominjem, njegov kompaktan i lagan dizajn olakšava nam spremanje i transport, tako da se može prilagoditi svakom prostoru.

Moramo reći da nas je oduševila traka za trčanje Intenza Fitness 550. Sa svojim snažnim značajkama, dizajnom prilagođenim korisniku i predanošću kvaliteti, savršen je suputnik za svakoga tko želi biti u formi, ostati zdrav i postići svoje ciljeve u vezi s zdravljem. Pa što čekate? Isprobajte traku za trčanje serije 550 iz Intenza Fitnessa i počnite sami osjećati benefite. Obećavamo, nećete požaliti!

 

Dimenzije: 203cm D x 89cm Š x 152cm V

Težina: 109 kg

Površina za trčanje: 50cm Š x 152cm  D

Raspon brzine: 0,8 – 19 kmh

Raspon nagiba: 0 – 15%

Motor: 4,0 KS kontinuirani rad

Praćenje otkucaja srca: kontaktno i bežično (prsni remen nije uključen)

Zaslon: 25.5cm  kapacitivni zaslon osjetljiv na dodir u punoj boji

Programi: 50 unaprijed postavljenih programa, prilagođeni programi i programi za kontrolu otkucaja srca

Zvučni sustav: ugrađeni zvučnici i MP3 povezivanje

Kapacitet težine korisnika: 159 kg

Jamstvo: doživotno jamstvo za okvir i motor, 3-godišnje jamstvo za dijelove i 1-godišnje jamstvo za rad.