StarFitness Novosti

Villa Casta Diva

U slikovitom malom mjestu Viškovići, na jugoistoku Istre, u mirnom podneblju smjestila se Villa Casta Diva. Ova prostrana i luksuzna villa na 240 m2, koja može ugostiti 10 osoba, s punim pravom je zaslužila 5 zvjezdica. Infinity pool, yacuzzi, mediteranski vrt, terase s pogledom na beskrajno more, dječje igralište, spa, fitness studio i još mnogo toga pružaju maksimalni užitak na odmoru. Uz brojne aktivnosti koje ovo malo, bajkovito mjesto nudi, možete i dok ste na odmoru ostati aktivni i iskoristit sve benefite ove ville, između ostalog i do detalja uređen fitness studio. Već same slike govore mnogo, a mi smo ponosni što smo dio ovog projekta. Naš CEO Orlando Lopac pobrinuo se za dizajn i opremu fitness studia.

Horizon GR7 Indoor spin bike je više od sobnog bicikla, stvoren za ljude koji žele motiviraniji, nadahnutiji i zaniljivi način vožnje. Dizajn je inspririran Tour De France ciklusima, a ovaj impresivni spin bicikl koristi najnoviju tehnologiju i dizajn za bicikle u zatvorenom prostoru i stavlja ga u potpuni paket koji će vam omogućiti da vozite s udobnošću cijelim putem te je precizno dizajniran da u vaš dom unese osjećaj stvarnog cestovnog bicikla.

Lifemaxx je tvrtka koja proizvodi profesionalnu fitness opremu i trenažere, poput bučica, utega/diskova, bumpera, girji, šipki, squat rackova, medicnki, olimpijskih klupa, itd, a donose ih kroz brandove Lifemaxx i Crossmaxx. Uz bučice, u ovom objektu smo postavili i squat rack, olimpijsku šipku, klupicu i natjecateljske bumpere.

Tu su još i vreća za boks i švedske ljestve, što ovaj fitness studio čini kompletno opremljenim za sve vrste treninga.

Kombinirajte aktivnosti koje nudi ovo malo mjesto poput biciklizma, planinarenja, kupanja na divljim plažama sa neizostavnim treninzima u fitness studiu.