StarFitness Novosti

Grand hotel view Brač, Postira

U Postirama na Braču smjestio se novootvoreni Grand view hotel. Ako još niste, vrijeme je da pogledate što sve ovaj hotel sa 4* ima u svojoj ponudi. Svečano otvorenje hotela održalo se 2. srpnja ove godine. Hotel broji 230 luksuzno opremljenih soba s balkonima kojima se pogled pruža na more i Biokovo. Uz grijani unutarnji i vanjski bazen, wellness i spa, smjestio se fitness kojeg smo obogatili NOHrD-om, Matrixom, Paviflex fitness eco pro podnim oblogama i Digilock bravama.

Matrix je jedan od vodećih svjetskih, najbrže rastućih komercijalnih fitness brandova. Instalirali smo novu Matrix cardio liniju Endurance s premium led ekranom koja je dizajnirana i testirana da izdrži izazovna i teška okruženja, istovremeno pružajući performanse koje mogu izazvati prave entuzijaste. Izdržljivi, aerodinamičan dizajn, usredotočen je na bitne elemente vježbanja, olakšavajući svakom početak, dok istovremenu zadovoljavaju potrebe pravih entuzijasta koji traže izazovnije vježbe. Precizno konstruirani sustav podnosi tešku svakodnevnu upotrebu, a razne konzole omogućuju gostima hotela da prilagode svoje iskustvo.

Premium ekrani sadrže Wifi, a za još preciznije mjerenje, moguće je spojiti ekran s apple watchom. Virtual active program prenosi korisnike na čak 60 egzotičnih lokacija te prilagođava tempo i otpor ili nagib koji varira u skladu s terenom.

NOHrD dizajnira i proizvodi prepoznatljivu fitness opremu visoke kvalitete od drveta i već dugi niz godina predstavlja visoku kvalitetu, vrhunski dizajn i održivost, sa konstantnim fokusom na selekciji prirodnog materijala i njegovim održivim upravljanjem. Hotel smo opremili NOHrD orah proizvodima koji su se svojom estetikom savršeno uklopili u cijelu priču.

Rješenje za sigurnost ormarića pronašli smo sa našim Digilock partnerom. Digilock je vodeći svjetski proizvođač za sigurnost brava. Ono što ih stavlja na vodeću poziciju u svijetu jest, inovativni dizajn, vrhunska tehnologija i vrlo jednostavno korištenje za korisnike.

Paviflex Eco Pro podne obloge vodootporne su i  najbolje su rješenje za fitnesse zbog lakog održavanja. Izrađeni od recikliranog materijala postaju najbolji izbor kada su u pitanju slobodni utezi i teška oprema jer pružaju otpornost i reduciraju vibracije i zvukove.

Ako se odlučite posjetiti Postire na prekrasnom otoku Braču, preporučamo hotel Grand view koji pruža mnoštvo aktivnosti za svoje goste i svoj odmor provest ćete opušteno i aktivno uz našu visoko kvalitetnu opremu.