StarFitness Novosti

Valamar Lanterna fitness

Star Fitness postavlja novi standard fitnessa u Valamar Hotelima

U skladu s našim obećanjem pružanja vrhunskih fitness rješenja, Star Fitness s ponosom najavljuje novu fazu suradnje s Valamar hotelima. Kao lider u industriji fitness opreme, Star Fitness je odabran za opremanje fitness prostora u Valamar hotelima. Nova montaža fitness opreme donosi vrhunsku tehnologiju i udobnost, postavljajući novi standard fitnessa za goste Valamar hotela.

Nova oprema uključuje najnovije modele Bodytone traka za trčanje, indoor bicikala, Air Rower-a i Air Bike-a, pružajući gostima širok spektar mogućnosti za kardio trening. Osim toga, fitness prostor sadrži različite sportske rekvizite kao što su vreće za boks, stvarajući dinamično okruženje za raznolike treninge.

 

 

Jedna od ključnih prednosti nove opreme je njezina prilagodljivost različitim fitness razinama i ciljevima. Gosti će imati pristup personaliziranim trening programima koji odgovaraju njihovim potrebama i preferencijama. Bez obzira jeste li novi u fitnessu ili iskusni sportaš, ova oprema omogućuje svakom gostu da maksimalno iskoristi svoj trening.

Nova montaža fitness opreme dio je Valamar-ove predanosti wellnessu i zdravom načinu života. Fitness prostor postaje oaza aktivnosti i opuštanja za goste, pružajući im mogućnost da održe svoje tijelo u formi tijekom boravka u hotelu. Ova investicija u zdravlje i dobrobit gostiju odražava Valamar-ovu posvećenost pružanju vrhunskog iskustva boravka.

Nova montaža fitness opreme u Valamar hotelima predstavlja ulaganje u zdravlje i wellness gostiju. Star Fitness je ponosan što sudjeluje u stvaranju fitness prostora koji će inspirirati i potaknuti goste na postizanje svojih fitness ciljeva. Ova suradnja donosi novu dimenziju wellnessu u Valamar hotele i postavlja novi standard u industriji.