StarFitness Novosti

Intenza Fitness Strenght Line

Intenza Fitness Strenght Line

 

Intenza Fitness Strenght Line posebno je oličenje preciznog inženjeringa. Omogućuje iskustvo vježbanja koje nema premca, bilo da ste ozbiljan sportaš ili tek započinjete. Uz izuzetnu biomehaniku, možete biti sigurni da svaki pokret učinkovito cilja na prave mišićne skupine, smanjujući rizik od ozljeda i poboljšavajući vaše rezultate.  Njihova oprema za snagu dizajnirana je imajući na umu ovaj princip.

S naglaskom na udobnosti i jednostavnosti korištenja, prilagođen je dizačima svih razina. Kompaktan i moderan dizajn osigurava da će se besprijekorno uklopiti u svaki prostor.  Raznolikost je začin života, a Intenza Fitness prepoznaje važnost opsežnog izbora. Njihova Ease Line nudi široku lepezu odabrane opreme za snagu, pažljivo projektirane imajući na umu biomehaniku, udobnost i jednostavnost korištenja.

Maksimiziranje prostora je ključno, a zato postoji Intenza Fitness  Cable Station Line. Ova linija opreme za vježbanje snage nije samo svestrana, već i prostorno učinkovita. Pruža maksimalnu svestranost treninga uz učinkovito korištenje prostora.

Bilo da trebate stvoriti prostor za funkcionalni trening, grupne treninge ili individualne treninge snage, Intenza Fitness nudi rješenje koje je i praktično i prilagodljivo.