StarFitness Novosti

Weekend Media Festival.16, Rovinj

Ovogodišnji Weekend Media Festival.16 u predivnom Rovinju nije bio samo o kreativnosti i medijima; također je zbog nas imao naglasak na zdravlje i fitness. Imali smo čast sudjelovati na ovom inspirativnom događaju i predstaviti dio naše kolekcije fitness opreme. U partnerstvu s B1 Media i FitnessTV, naš štand bio je omiljeno odredište svih posjetitelja.

Fitness nije samo način života, već i trend koji raste iz dana u dan. Na Weekend Medija Festivalu imali smo priliku pokazati posjetiteljima kako mogu uživati u fitnesu uz pomoć najnovijih inovacija. Naša fitness oprema prilagođena je za svakoga, bez obzira na razinu iskustva i sposobnosti.Razgovarali smo s mnogim posjetiteljima koji su izrazili interes za poboljšanje svog zdravlja i kondicije. Ispričali su nam svoje priče o tome kako se osjećati bolje nakon što se počinje redovito vježbati.

Da bi posjetiteljima pomogli da bolje razumiju kako koristiti našu fitnes opremu, organizirali smo niz demonstracija i savjeta. Trenerica Ivana  je odgovarala na sva pitanja i pokazala kako pravilno koristiti opremu. Mnogi posjetitelji bili su iznenađeni koliko su se zabavili i osjećali dobro nakon samo nekoliko minuta vježbanja.

Kako bismo dodatno potaknuli posjetitelje na aktivno sudjelovanje, organizirali smo i natjecanje na NOHrD Sprintbok samohodnoj traci za trčanje. Osobe koje su se prijavile imale su priliku osvojiti besplatne članarine u našim fitness centrima.

WMF.16 je za nas bio pun pogodak!