StarFitness Novosti

AC Hotel by Marriott, Split

Oduševljeni smo što možemo podijeliti našu suradnju s hotelom Marriott u Splitu, gdje smo postavili najsuvremenije fitness proizvode i rekvizite Matrix, ZIVA i NOHrD, i tako opremajući najviši fitness u Hrvatskoj.

U Marriottu je zadovoljstvo gostiju od najveće važnosti. Kako bi gostima osigurali nezaboravan boravak, nude vrhunske sadržaje, uključujući wellness i fitness. Kada je hotel Marriott u Splitu odlučio opremiti svoj fitness centar, obratili su se Star Fitness-u zbog naše stručnosti u pružanju visokokvalitetne fitness opreme i usluge.

MATRIX:

Matrix je poznat po svojoj inovativnoj i izdržljivoj fitness opremi. Instalirali smo niz Matrix sprava, uključujući trake za trčanje, elliptični i uspravni bicikl, Half-Rack, Leg Extension, Prone Leg Curl, Lat Pulldown i mnoge druge…   Ove sprave nisu samo jednostavne za korištenje, već su opremljene i vrhunskom tehnologijom, što gostima olakšava praćenje njihovog napretka.

Snaga i funkcionalnost sa ZIVA-om

Za one koji traže trening snage, predstavili smo vrhunske ZIVA bučice, girje i opremu za funkcionalni trening. ZIVA proizvodi poznati su po svom ergonomskom dizajnu i robusnoj konstrukciji, osiguravajući sigurno i učinkovito iskustvo vježbanja za goste hotela Marriott.

NOHrD

Nismo zaboravili i na važnost dobre fleksibilnosti, te smo s inovativnim NOHrD Elaskom omogućili da svaki klijent hotela podigne svoju fleksibilnost na višu razinu.