StarFitness Novosti

DigiLock – prednosti korištenja elektronskih bravica

Digilock

Prošlo je vrijeme kada su bravice bile mehaničke te vam je potreban bio fizički ključ.

Zakoračite u novo doba te osigurajte sebi svojim klijentima nemsetano i bezbrižno korištenje ormarića.

Neke od prednsoti DigiLock elektroničkih bravica:

  1. Povećajte prihode i zadovoljstvo kupaca – praktičnijji i sigurniji od tradicionalnih ormarića, a takvu uslugu su klijenti spremni platiti više. Osim toga korisnici će biti zadovoljni dodatno pogodnošću i sigurnošću.
  2.  Uz dodijeljeni pristup i daljinsko upravljanje olakšava kontrolu upotrebe i sprječava zlouporabu. Osigurava da samo ovlašteni korisnici mogu pristupiti ormariću, poboljšavajući sigurnost i smanjujući rizik od neovlaštenog korištenja.
  3. Oslonite se na PIN kodove ili RFID vjerodajnice umjesto ključeva, što eliminira troškove zamjene izgubljenih ili slomljenih ključeva. Ovo ne samo da je isplativo, već također pruža mir klijentima koji se neće morati brinuti da će izgubiti ključ.
  4. Ugrađeno izvješćivanje i analitika uz RFID mogućnosti, koje menadžerima omogućuju jednostavno praćenje korištenja i prihoda. Ove informacije mogu se koristiti za optimizaciju usluge ormarića i maksimiziranje prihoda.
  5. Uklonite potrebu za osobljem za upravljanje ključnim postavkama, što štedi vrijeme i novac. Uz pametne bravice za ormariće, gosti mogu sami pristupiti ormarićima, oslobađajući osoblje da se usredotoči na druge zadatke.