StarFitness Novosti

Scenic Eclipse II

Ponekad projekti izlaze iz okvira “uobičajenog”.

Scenic Eclipse II je zadivljujuća “ekspedicijska megajahta ojačanog trupa” duga 168 metara i izgrađena u prekrasnom gradu Rijeci, u Hrvatskoj. S nevjerojatnih 10 paluba, ovo novo plovilo može ugostiti 228 gostiju i 176 članova posade. Troškovi izgradnje ovog čuda su procijenjeni na 190 milijuna eura, koje je Scenic uložio kako bi osigurao da bude dorastao prestižu svog prethodnika, Scenic Eclipse.

Svaki detalj Scenic Eclipse II pomno je izrađen kako bi gostima pružio ultimativno luksuzno iskustvo. Ova najsuvremenija jahta ima dva heliodroma, infinity bazen, panoramske prozore za prekrasan pogled i niz uzbudljivih sadržaja, uključujući sobu za masažu, kozmetički salon i fitness centar.

Uz 10 izvrsnih restorana koji nude ukusnu kuhinju, tu je i šest barova i salona za svačiji ukus, što ju čini jednom od najluksuznijih jahti koje su ikada krasile more. Avanturistički gosti mogu se prepustiti raznim uzbudljivim aktivnostima, od ronjenja i vožnje kajakom do podvodnih ekspedicija u posebno dizajniranoj podmornici Scenic Neptune, koja može zaroniti do 300 metara.

Star Fitness je ponosni partner u opremanju fitness kuta NOHrd opremom na Scenic Eclipse II.