StarFitness Novosti

Privatna residencija, Banjole

Kako smo malim ali luksuznim fitnessom turistima oblikovali ljeto za pamćenje…

Dobiti priliku za opremanjem malog, ali luksuznog fitnessa u jednoj od najljepših i najatraktivnijih privatnih vila na Jadranu, bio je izazov i nadahuće u isto vrijeme. Moderna i luksuzna vila MM smještena je u slikovitom mjestu Banjole u južnoj Istri. Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji, iz vile se pruža nesmetan i predivan pogled na ovo prekrasno ribarsko mjesto, prirodu i kristalno čisto Jadransko more.

Villa MM obiluje dnevnim svjetlom koje u kombinaciji s posebnom rasvjetom stvara jedinstven i  ekskluzivan ambijent u kojem se svatko osjeća ugodno i opušteno. U podrumu ove urbanističke vile, uz vinoteku, wellness, saunu i predivan unutranji bazen opremljen protustrujnim plivanjem i masažnim mlaznicama smjestio se i prostor u kojem je trebalo osmisliti fitness. Fitness koji nije smio zaostajati za čistim i modernim linijama kuće, kao niti za dizajnerski interijerom…

Naša vizija bila je ostanak u vezi s prirodom… zato smo se odlučili za NOHrD, fitness equipment od drvenih materijala, ovog puta u SPORT CLUB boji drveta (crno i smeđe drvo), s već prepoznatim i poznatim Waterrowerom, veslačkim ergometrom na vodu, te jedinstvenim SLIM BEAM, dizajnerski oblikovanim dual cable funkcionalnim trenažerom… Uz nezaobilaznu Matrixovu traku za trčanje kao jedini “hi-tech” proizvod, fitness je nakon instalacije i prezentacije od investitora dobio ocjenu 5+!

Zadovoljstvo je bilo ispuniti i premašiti očekivanja!

www.nohrd.com

www.matrixfitness.com

www.croatialuxuryrent.com/hr/vile/villa-mm-istra-hrvatska

OrlandoFit Star Fitness tim – unlimited fitness solutions!