StarFitness Novosti

Nova i uzbudljiva oprema dostupna u našoj Green Gold teretani!

Oduševljeni smo što možemo objaviti da je naša teretana nedavno dodala neke od najnovijih i najnaprednijih fitness sprava našem već impresivnom izboru. Ovi novi dodaci osmišljeni su kako bi vam pomogli da postignete svoje fitness ciljeve i podignete svoje vježbanje na višu razinu.

Prvo, imamo Matrix Magnum MEGA Half Rack. Ovaj vrhunski stalak savršen je za one koji žele izgraditi snagu i mišićnu masu. Sadrži više stanica za izvlačenje, podesive sigurnosne ručke  i širok raspon dodataka, kao što su pohranjivanje utega i ručke za propadanja. Bilo da ste powerlifter ili tek počinjete, MEGA Half Rack će sigurno podići vaš trening na višu razinu.

Zatim, imamo LMX1751 Crossmaxx® Runner PRO. Ovaj svestrana traka za trčanje savršen je za one koji žele poboljšati svoj kardio i izdržljivost. Ima površinu za trčanje s malim udarcima, podesive razine otpora i razne programe vježbanja. Runner PRO također je dizajniran sa sučeljem prilagođenim korisniku, što ga svima čini lakim za korištenje.

Za one koji žele raditi na snazi ​​gornjeg i donjeg dijela tijela, dodali smo Dual Adjustable Pulley DHZ Fitness FTS. Ova sprava omogućuje širok raspon vježbi, uključujući zaveslaje, spuštanja, ekstenzije za triceps i još mnogo toga. Također ima dvostruki sustav kolotura, koji omogućuje neovisno kretanje ruku i uravnoteženije vježbanje.

Uvjereni smo da će ovi novi dodaci našim članovima pružiti raznolikije i izazovnije iskustvo vježbanja. Naš tim vam stoji na raspolaganju da vas upozna s novom opremom i pokaže vam kako je ispravno koristiti. Radujemo se što ćemo vas vidjeti u teretani i pomoći vam da postignete svoje fitness ciljeve!