StarFitness Novosti

Super Yacht Freedom is ready for healthy cruising

Ova prekrasna, luksuzna jahta pružit će vam sve što vam je potrebno za potpuni odmor. Razni sadržaji na jahti, poput kina, 11 kabina, fitnessa, bazena, saune, jacuzzija, beauty spa i masažne sobe, omogućit će vam all inclusive odmor.

Na ovoj nevjerojatnoj jahti smjestio se vrhunski Pent. Spoj dizajna i visokokvalitetnih materijala čini ove proizvode posebnima i savršeno se uklopio u ovaj ekskluzivan fitness studio. S glatkim, elegantnim linijama i vrhunskim materijalima, Pent. nije samo oprema za vježbanje, već i dio namještaja koji ima funkcionalni aspekt.

Svoje mjesto pronašao je i Stil-Fit funkcionalni trenažer. Stil-Fit potpuno je prilagodljiv, s minimalnim prostorni zahtjevima što ga čini idealnim rješenjem za manje teretane. Funkcionalni trening karakteriziraju trodimenzionalni i autentični pokreti koji aktiviraju čitave mišićne skupine čime se omogućuje trening cijeloga tijela.

Matrix kao vodeći brand u svijetu fitnessa pronašao je također svoje mjesto među luksuznom opremom.

Na palubi se nalazi apsolutni kralj među NOHrD proizvodima – Sprintbok u shadow nijansi. Dok plovite Jadranom i pogled vam pada na beskrajno more i prekrasne otoke, možete ostati aktivni i hodati ili trčati po samohodnoj traci koja vam omogućuje da sami birate svoj ritam.