StarFitness Novosti

Palazzo Rainis Hotel and Spa

Na najljepšem, Jadranskom moru, u šarmantnom gradiću Novigradu, smjestio hotel iza čijeg imena stoji posebna priča. Palazzo Rainis nastao je kao inspiracija nekadašnje ville Rainis, koja je izgrađena oko 1900. godine. Villa je dobila ime po obitelji Rainis, koji su se u 19. stoljeću doselili iz Venecije u Novigrad.  Kako je Giovanni Rainis vodio ljekarnu u Novigradu, sadašnji vlasnici crpili su inspiraciju upravo iz toga i dali naziv restoranu „Chemistry“, a bar je dobio prikladno ime „ Potion’s“.

Villa je pretvorena u prekrasan luksuzni hotel koji ima sve što vam je potrebno da vam odmor bude potpun. Sobe su uređene s posebnom pažnjom na detalje. Doručak s pogledom na more, bazen, spa i fitness učinit će vaš odmor potpunim.

Svoje mjesto u ovom posebnom luksuznom hotelu pronašli su i NOHrD  i Water rower veslački ergometar u shadow nijansi. Kao što se pazilo na svaki detalj pri dizajniranju ovog hotela, tako se pazi i na svaki detalj pri izradi NOHrD proizvoda, što dokazuje njihova visoka kvaliteta i inovativan dizajn.

Smjestio se ovdje i Elasko, jedinstveno oblikovan fitness proizvod s potpisom NOHrD-a.  Na Elasku je moguće napraviti trening za cijelo tijelo ali i um te je idealan je za započeti dan aktivno.