StarFitness Novosti

Vidimo se na Relax Adria sajmu bazenske i wellness opreme!

Posjetite nas na Relax Adria sajmu bazenske i wellness opreme, od 15. do 17. ožujka 2018. u Opatiji! Sajam Relax Adria 2018. predstavit će posjetiteljima sve što im je potrebno za finalne pripreme pred samu sezonu, bez obzira opremaju li manji ili veći turistički objekt.

Dočekajte i Vi nadolazeće promjene u zahtjevima i preferencijama korisnika smještaja spremni i pripremni. Istaknite se u odnosu na konkurenciju.

Star Fitness će vam ove godine predstaviti dizajnersku fitness revoluciju: idealan spoj elegantnog dizajna i funkcionalnosti – atraktivnu opremu njemačkog branda NOHrD i croLOCKERS 100 % domaći proizvod – garderobne ormariće i prateću opremu.

Uz vrhunsku kvalitetu i posvećenost detaljima na koje smo navikli kod njemačkih proizvoda, NOHrD oprema u trenucima kada se ne koristi, vizualno ostavlja dojam luksuznog dizajnerskog namještaja zbog svog atraktivnog, estetski privlačnog izgleda. Budući da se svi NOHrD proizvodi izrađuju od punog drveta visoke kvalitete (jasen, orah, trešnja, hrast), mali kutak za treniranje lijepo će se uklopiti u Vaš interijer, kao i u prirodno okruženje objekta.

[fusion_builder_row_inner][fusion_builder_column_inner spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” padding=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” type=”1_2″][/fusion_builder_column_inner][fusion_builder_column_inner spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” padding=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” type=”1_2″][/fusion_builder_column_inner][/fusion_builder_row_inner]

Izložbeni prostor naše tvrtke, Star Fitness d.o.o., koja je u proteklih 5 godina promijenila sliku hotelskih fitnessa u Hrvatskoj, distributera i zastupnika renomiranih fitness proizvoda Reebok equipement, Matrix Fitness, Octane Fitness, Lifemaxx, Bodytone fitness, BonPilates… osim cijele linije NOHrD wooden fitness proizvoda, tijekom Realx Adria sajma predstavit će iznimno kvalitetan domaći uradak: croLOCKERS garderobne ormariće, sustave zaključavanja/bravice, garderobne klupe i vješalice…

Ulaz na RELAX ADRIA sajam je besplatan, no potrebna je prethodna registracija i preuzimanje besplatne ulaznice, a registrirati se možete putem rovog linka

 

Star Fitness d.o.o. na RELAX ADRIA sajmu u Opatiji 15. do 17. ožujka 2018. predstavlja NOHrD drvenu fitness inovaciju & croLOCKERS fitness/wellens garderobna rješenja

  • WaterRower veslački ergometer koji istovremeno simulira veslanje na mirnoj vodi kroz sasvim prirodan pokret i pruža doživljaj neizmjerno blizak onome u prirodi, te omogućuje korisnicima da poboljšaju svoje držanje, snagu, izdržljivost, koordinaciju i koncentraciju!
  • Slim Beam funkcionalni trenažer s dvostrukim kablovima i opcijom vertikalnog pomicanja pozicija (kao da imate veliki cross cable trenažer)… u dizajnerskom kućištu! Zahvaljujući besprijekornom dizajnu, zakrivljenom obliku i drvetu visoke kvalitete, SlimBeam je profesionalni trenažer koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim!
  • WallBars ili švedske ljestve, neizbježan klasik među opremom za vježbanje, koje uz različite dodatke poput – foldout vratila, nagibne klupe, multi adaptera ili combi trenažera, postaju prava višenamjenska funkcionalna sprava za trening!
  • Swing Bells kožne grije/ručni utezi koji na elegantan i učinkovit način zadovoljavaju rekreativne potrebe gostiju. Originalne ručno šivane vreće od prave kože sadrže granule, a utezi su dostupni u težinama od 1, 2, 4, 6 i 8 kg. Swing Tower izrađen je od punog drveta, prilagođen je za tablete i smartphone uređaje što Vam omogućuje praćenje video vježbi tijekom treninga, i na njega se može smjestiti do 8 Swing Bells girji za izvođenje jednostavnih izolacijskih ili kompleksnih vježbi.
  • croLOCKERS garderobni ormarići – više nije potrebno posezati za skupim rješenjima iz inozemstva! Ormarići su u potpunosti izrađeni u Hrvatskoj i, što je vrlo bitno istaknuti, svaki standardizirani ormarić može biti potpuno redizajniran i prilagođen Vašim potrebama (od materijala, dimenzija, boja, oslikavanja, itd.), uz više od 30 sustava zaključavanja: znači riječ je o potpunoj i vrhunskoj custom made usluzi!

Ulaz na sajam je besplatan, no potrebna je prethodna registracija i preuzimanje besplatne ulaznice, a registrirati se možete putem ovog linka: registracija

Sajam je idealna prilika za kontakt ukoliko Vam je potrebno savjetovanje ili tek planirate budući projekt. Svojim znanjem i iskustvom pružit ćemo vam potrebne savjete i sugestije, te porazgovarati o eventualnoj suradnji. Osim savjetovanja, prijedloga i nabavke opreme, možemo  Vam pomoći i s prostornim rasporedom opreme kako bi Vaš prostor bio funkcionalan, učinkovit i ugodan, te ćemo na taj način ispratiti projekt od početnih nacrta, pa sve do spremnog prostora, bilo da je riječ o apartmanu, većem kompleksu ili hotelu.

Probni treninzi, prezentacija opreme i dodatne informacije iz prve ruke na raspolaganju su Vam u Green Gold Gym Fitness centru, Radnička cesta 52 (razina -1), Zagreb.

Za više informacija obratite nam se s povjerenjem na: fitness@fitnessoprema.hr

Vidimo se!