StarFitness Novosti

NOHrD Bike – neodoljivo elegantna funkcionalnost

Uskoro!!! Predstavljamo Vam NOHrD Bike – sobni bicikl inovativnog, estetskog dizajna i besprijekorne funkcionalnosti. Uz napredan zupčanik i čvrsti okvir od punog drveta i čelika, ovaj bicikl je iznimno izdržljiv, idealan za profesionalnu uporabu u fitness studiju ili kućnoj teretani.

Vaš bicikl, vaše postavke: jednostavno podesivo sjedalo i ergonomski rukohvat; promjena intenziteta moguća je i tijekom bicikliranja okretanjem regulacijskog diska, a uz nosač za laptop Vaš bicikl se transformira u pravu radnu postaju – možete praktički vježbati za radnim stolom! Odlično pomagalo uz bicikl biti će i besplatna NOHrD Bike aplikacija (kompatibilna s Android i iOS sustavima) koja će Vam omogućiti nadzor vlastite fizičke spreme.

NOHrD bicikl je idealan i za uštedu prostora budući da mu je potrebno manje od 1 kvadratnog metra! Dizajniran je za maksimalnu stabilnost na minimalnom prostoru: za smještaj mu je potrebno tek 0.44 kvadratna metra, pa se ova sprava za vježbanje nenametljivo uklapa u svaki interijer. Podnožje je opremljeno gumiranim valjcima za jednostavno podizanje i pozicioniranje bicikla.

Za prednarudžbe i dodatne informacije slobodno nam se javite!